Како да добијам МОЈ ПРОСТОР ЗА МОЈОТ ПРЕДМЕТ во МУДЛ?

Ново видео на тема: Како да добијам МОЈ ПРОСТОР  ЗА МОЈОТ ПРЕДМЕТ во МУДЛ?

Наставникот или професорот сака да добие СВОЈ ПРОСТОР за предметот, кој го предава. Контактира со тимот за поддршка, и тие поставуваат предмет, само за тој наставник. Овде наставникот / професорот може да ги додаде своите ученици или да креира лозинка за пристап до него. 

Во овој курс, наставникот / професорот може да поставува материјали за учење и тестови. 

 

 

Modifikimi i fundit: e diel, 12 prill 2020, 12:29