Како да поставувам материјали за учење на МУДЛ?

НОВО ВИДЕО: Како да поставувам материјали за учење на МУДЛ? задача, страница, налепница, видео, линк, датотека Во ова видео ќе имате можност да научите, како се поставуват материјали и активности за онлајн учењe на платформата https://demo.moodle.mk 

 

 

Modifikimi i fundit: e diel, 12 prill 2020, 12:29