Site announcements

ЧЕКОР 4: Како да поставувам материјали за учење на МУДЛ?

ЧЕКОР 4: Како да поставувам материјали за учење на МУДЛ?

by Nikolce Sulevski -
Number of replies: 0

НОВО ВИДЕО: Како да поставувам материјали за учење на МУДЛ? задача, страница, налепница, видео, линк, датотека Во ова видео ќе имате можност да научите, како се поставуват материјали и активности за онлајн учењe на платформата.