Site announcements

ЧЕКОР 4: Како да поставувам материјали за учење на МУДЛ?

ЧЕКОР 4: Како да поставувам материјали за учење на МУДЛ?

napisao/la Nikolce Sulevski -
Broj odgovora: 0

НОВО ВИДЕО: Како да поставувам материјали за учење на МУДЛ? задача, страница, налепница, видео, линк, датотека Во ова видео ќе имате можност да научите, како се поставуват материјали и активности за онлајн учењe на платформата.